Antena 3 CNN Externe Război în Ucraina. Peste 2.000 de civili ucraineni au fost ucişi în timpul invaziei ruse. "În fiecare oră mor copii"

Război în Ucraina. Peste 2.000 de civili ucraineni au fost ucişi în timpul invaziei ruse. "În fiecare oră mor copii"

Peste 2.000 de civili au fost ucişi şi sute de structuri au fost distruse, inclusiv instalaţii de transport, spitale, grădiniţe şi locuinţe, în timpul invaziei ruse din Ucraina, a informat miercuri Serviciul de Urgenţă ucrainean, citat de Reuters.

Război în Ucraina. Peste 2.000 de civili ucraineni au fost ucişi în timpul invaziei ruse. "În fiecare oră mor copii"
Sursa foto: Captura Twitter
de Silvia Preda    |    02 Mar 2022   •   16:21

"În fiecare oră mor copii, femei şi membri ai forţele de apărare", a anunţat serviciul citat, într-o declaraţie.

Pe de altă parte, primarul din Mariupol (sud), Vadim Boicenko, a anunţat că în oraş s-au înregistrat numeroase victime în ultimele 14 ore de atac fără încetare al forţelor ruse.

Boicenko a acuzat forţele ruse că "împiedică activ evacuarea civililor".

Război în Ucraina | A doua rundă de negocieri va avea loc astăzi

Dacă va fi un al III-lea Război Mondial, va fi unul nuclear şi distrugător, anunţă Rusia prin vocea ministrului de Externe. Între timp, apar noi imagini cu disperarea locuitorilor din Kiev care se bat efectiv pentru a prinde un loc în trenul salvării pentru că începe o nouă seară de bombardamente.

România ia noi măsuri de urgenţă: navele civile nu mai au voie să navigheze pe braţul Chilia al Dunării după ce armata rusă a ajuns în oraşul Izmail, aflat la 15 kilometri de graniţa noastră.

O nouă rundă de negocieri pentru pace între Rusia şi Ucraina va avea loc în această seară, iar oficialii ucraineni fac un anunţ major: ofiţieri din serviciu secret rus dau informaţii Ucrainei despre cei care vor să-l ucidă pe preşedintele Zelenski. 

×
Subiecte în articol: razboi Ucraina civili ucraineni
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close