Antena 3 CNN Externe Descoperire surpriză într-o conductă de scurgere. Vezi PESTE CINE au dat câțiva automobiliști din SUA

Descoperire surpriză într-o conductă de scurgere. Vezi PESTE CINE au dat câțiva automobiliști din SUA

Descoperire surpriză într-o conductă de scurgere. Vezi PESTE CINE au dat câțiva automobiliști din SUA
Sursa foto: Foto: woaw.com
14 Feb 2012   •   17:17

Câțiva americani au avut parte de o surpriză inedită când au descoperit într-o pădure din Vesper, Wisconsin, ceva la care nu s-ar fi aşteptat: Un urs care hiberna ... într-o conductă de scurgere, scrie dailymail.co.uk.

Mai mulţi automobilişti care mergeau prin pădure au descoperit un urs negru care hiberna, într-o conductă de scurgere.

"I-am văzut ochii strălucind în întuneric. Este deosebit, pentru că nu am mai văzut un urs hibernând până acum", a declarat unul dintre bărbaţi.

Animalul şi-a făcut culcuşul din paie la baza conductei care trece pe lângă un drum din Wood County. Experţii spun că locul ales de urs pentru hibernare nu este neobişnuit, deoarece aceste animale folosesc adesea obiecte omeneşti pentru a-şi face culcuşul de iarnă.

"Urşii au nevoie de un loc uscat şi cald, unii dintre ei alegând să doarmă sub buşteni sau în peşteri", a declarat un biolog.

În ciuda apropierii de aşezarea umană, ursul nu pare a reprezenta un pericol.

"În mod normal urşii se tem de oameni, aşa că se vor întoarce şi vor merge în direcţia opusă în cazul unei întâlniri", a declarat biologul.

×
Subiecte în articol: Wisconsin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close