Antena 3 CNN Externe Descoperirea făcută în GERMANIA pe care nemţii ar vrea să o şteargă din istoria ţării lor. "Erau antrenaţi pentru asta"

Descoperirea făcută în GERMANIA pe care nemţii ar vrea să o şteargă din istoria ţării lor. "Erau antrenaţi pentru asta"

Descoperirea făcută în GERMANIA pe care nemţii ar vrea să o şteargă din istoria ţării lor. "Erau antrenaţi pentru asta"
de O.P.    |    15 Aug 2013   •   09:37

În Arhivele Federale Germane, istoricii au găsit recent un ghid care face lumină în viaţa femeilor ce au trăit în perioada de glorie a lui Adolf Hitler. Acoliţii acestuia au pus la punct o "şcoală pentru mirese" - loc în care femeile erau educate şi învăţate cum să se comporte cu bărbaţii din preajma dictatorului.

Tinerele femei erau învăţate "să spele rufe, să gătească, să aibă grijă de copii şi de casă", înainte de a se căsători cu bărbaţii germani care urmau să conducă lagărele de concentrare şi să administreze teritoriile cucerite din Europa.

Femeile erau instruite să îl venereze pe Hitler şi trebuiau să înveţe să comunice foarte bine. Erau îndoctrinate şi li se inoculase ideea că ele sunt cele care pun bazele unei societăţi care "va renaşte".  

 

Alături de acest ghid de reguli descoperit în Arhivele Federale Germane au fost găsite certificate decorate cu "Pomul vieţii" germanic, care erau oferite tinerelor fete ce absolveau acest curs de şase săptămâni înainte de a se căsători cu iubiţii lor din trupele SS.

 

×
Subiecte în articol: Adolf Hitler
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close