Antena 3 CNN Externe Hitler lua 28 de medicamente în fiecare zi pentru o boală ruşinoasă. Lucruri pe care nu le ştiai despre liderul nazist

Hitler lua 28 de medicamente în fiecare zi pentru o boală ruşinoasă. Lucruri pe care nu le ştiai despre liderul nazist

Hitler lua 28 de medicamente în fiecare zi pentru o boală ruşinoasă. Lucruri pe care nu le ştiai despre liderul nazist
de O.P.    |    18 Iun 2014   •   11:15

Adolf Hitler a schimbat pentru totdeauna cursul istoriei şi fără îndoială intenţiile sale au fost malefice. Însă există lucruri mai puţin cunoscute despre liderul nazist.

Tiranul lua în fiecare zi 28 de medicamente pentru "flatulenţe agonizante". Tratamentul includea cocaină, amfetamină, placentă umană, stricnină şi atropină. Stările euforice, schimbările bruşte de comportament, pierderea rapidă a atenţiei au fost doar câteva din efectele secundare ale acestui tratement.

Adolf Hitler şi Iosif Stalin - care sunt responsabili pentru moartea a peste 40.000.000 de oameni - au fost propuşi pentru a primi Premiul Nobel pentru Pace.



Familia lui Hitler a fost îngrijită de un medic evreu de origine austriacă. Acesta nu le-a cerut niciodată bani pentru tratamente sau consultaţii pentru că erau foarte săraci. Când a ajuns la putere, Hitler a avut grijă de doctor şi familia lui, întotdeauna referindu-se la el cu apelativul "nobilul evreu".


Hitler plănuia să strângă toate osemintele evreilor omorâţi în lagărele de concentrare şi să ridice un muzeu pe care să îl intituleze "Muzeul unei rase dispărute".



În planurile sale malefice, Hitler voia să omoare toţi oamenii din Moscova şi să transforme oraşul într-un lac.



Fiii nepotului lui Adolf Hitler s-au jurat că nu vor face niciodată copii pentru ca numele de Hitler să fie şters de pe faţa pământului.



×
Subiecte în articol: Adolf Hitler
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close