Antena 3 CNN Externe Un leopard s-a furișat într-un tribunal din India și a rănit șase oameni. Avocații s-au baricadat în camerele clădirii

Un leopard s-a furișat într-un tribunal din India și a rănit șase oameni. Avocații s-au baricadat în camerele clădirii

Un leopard a reușit să pătrundă într-un tribunal din oraşul indian Ghaziabad, unde a rănit şase persoane.

Un leopard s-a furișat într-un tribunal din India și a rănit șase oameni. Avocații s-au baricadat în camerele clădirii
Sursa foto: indiatoday.in
de Mia Lungu    |    08 Feb 2023   •   22:29

Potrivit unor martor oculari, felina s-a furişat la primul etaj al tribunalului din Ghaziabad, oraş aflat în statul Uttar Pradesh, miercuri, în jurul orei 16.00.

Oamenii aflaţi în clădire au intrat în panică și au fugit în căutarea unui loc sigur, iar avocaţii s-au închis în camerele clădirii.

Văzând agitaţia, leopardul a devenit agresiv şi a atacat un cizmar care repara pantofi în incinta tribunalului şi un poliţist. Felina a atacat şi un avocat, care a încercat să-l alunge cu o lopată şi un băţ. 

Imediat ce poliţia a fost informată despre incident, la faţa locului au sosit ambulanţe care au transportat de urgenţă persoanele rănite la spital. 

Citește și: Animalul periculos de care nu ştiai că trăieşte în România. Are nevoie de 1-2 kilograme de carne pe zi!

"Circa şase persoane au fost rănite de leopard, care se află încă în incinta tribunalului", a declarat comisarul adjunct Abhishek Srivastav, potrivit Indiatoday.in.

O echipă de la departamentul forestier a ajuns, în cele din urmă, la fața locului și a sedat felina, care a fost capturată după patru ore de la intrarea în clădire.

×
Subiecte în articol: India leopard tribunal ranit avocati
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close