Antena 3 CNN Externe ALEGERI SUA. Răsturnare de situație, după ce Donald Trump a promis un zid la granița cu Mexic. Anunțul făcut de președintele mexican

ALEGERI SUA. Răsturnare de situație, după ce Donald Trump a promis un zid la granița cu Mexic. Anunțul făcut de președintele mexican

ALEGERI SUA. Răsturnare de situație, după ce Donald Trump a promis un zid la granița cu Mexic. Anunțul făcut de președintele mexican
09 Noi 2016   •   23:25

ALEGERI SUA. Președintele Mexicului, Enrique Pena Nieto a declarat, miercuri, că a vorbit cu președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, pentru a-l felicita pentru victoria din cursa prezidențială dar și că cei doi au fost de acord să se întâlnească înainte ca Trump să fie învestit în funcție, conform Reuters.

Pena Nieto a adăugat că a discutat și despre o agendă de lucru cu Donald Trump, cu subiecte printre care se numără și securitatea.

Pena Nieto a fost aspru criticat de presa mexicană, după ce a găzduit o întâlnire pre-electorală cu Donald Trump, care, din postura de candidat pentru Casa Albă, a avut mai multe remarci dure la adresa mexicanilor.

În context, candidatul Donald Trump declara, la începutul lunii septembrie, că vrea să construiască un zid la frontiera cu SUA și că Mexic va plăti pentru acesta.

"Mexicul va plăti pentru zid, credeţi-mă, 100%. Ei nu ştiu încă, dar vor plăti pentru zid", a declarat Donald Trump în cadrul unui discurs consacrat imigraţiei clandestine la Phoenix, în Arizona.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close