Antena 3 CNN Externe O româncă din Spania a vrut să incendieze casa unei colege de muncă, dar a greșit adresa. Trei persoane au fost rănite

O româncă din Spania a vrut să incendieze casa unei colege de muncă, dar a greșit adresa. Trei persoane au fost rănite

Românca era însoțită de un bărbat spaniol. Cei doi au vrut să dea foc casei unei colege de muncă, dar au greșit adresa. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O româncă din Spania a vrut să incendieze casa unei colege de muncă, dar a greșit adresa. Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: Twitter/ Encierro Bombero Mlg
de Cerasela Stafie    |    09 Oct 2021   •   16:26

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii septembrie. Cei doi au folosit un cocktail Molotov pentru a incendia apartamentul unei colege de muncă cu care avuseseră un conflict.

Doar că au greșit adresa și au nimerit la vecinii respectivei femei. Dispozitivul incendiar a fost aruncat în interiorul locuinței, prin fereastră.

Oamenii legii, după mai multe investigații, au ajuns la concluzia că era vizată o altă casă: ”după ce au aflat adresa reședinței sale, au mers să dea foc, dar au făcut o greșeală și au dat foc casei alăturate”, scrie El Espanol.

În urma ispravei celor doi, trei oameni au avut nevoie de asistență medicală. Doi vecini au fost îngrijiți de medici după ce au inhalat fun, iar un al treilea om, care locuia în casa afectată, a fost rănit.

Totodată, numeroasele pagube materiale au fost cauzate proprietății. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au reușit să stingă flăcările.

Atât românca, cât și cetățeanul spaniol au ajuns pe mâinile oamenilor legii, după ce Curtea de Instrucție din Malaga a dispus arestarea lor.

×
Subiecte în articol: romanca Spania arestata incendiere
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close