Antena 3 CNN Externe Românul condamnat la MOARTE în Malaezia povesteşte despre IADUL pe care îl trăieşte acolo: "Abia pot rezista"

Românul condamnat la MOARTE în Malaezia povesteşte despre IADUL pe care îl trăieşte acolo: "Abia pot rezista"

Românul condamnat la MOARTE în Malaezia povesteşte despre IADUL pe care îl trăieşte acolo: "Abia pot rezista"
de O.P.    |    25 Noi 2013   •   06:11

Ionuţ Gologan, românul de 21 de ani condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, se plânge de condiţiile din închisoare. După ce a primit loviturile de baston de bambus, decise de instanţă, Ionuţ spune că mâncarea şi celula în care stă sunt greu de suportat. Cere însă iertare tatălui şi bunicii pentru ruşinea pe care a provocat-o familiei şi promite că se va întoarce în ţară viu şi nevătămat.

"Aici este foarte greu şi abia pot rezista cu speranţa că o să vă văd pe voi. Ştiu că sunteţi supăraţi, dar fiţi alături de mine.
Regret v-am adus ruşine şi vă rog să mă iertaţi. Promit că atunci când mă voi întoarce o să am grijă de voi", spune Ionuţ.

Într-o scrisoare emoţionantă din arest, tânărul Ionuţ Gologan povesteşte familiei cât de grea e viaţa în închisorile din Malezia, dar refuză în continuare să spună cine sunt persoanele care sunt în spatele afacerii cu droguri.

Nu era prima dată când tânărul, acum condamnat la moarte pentru trafic de droguri, ar fi plecat la muncă în Germania. Voia să facă destui bani ca să îşi ajute familia. Prietenii şi vecinii spun că băiatul din Telega este victima unor traficanţi de droguri.

Avocatul său din România crede că autorităţile ar putea accelera procedurile pentru a încheia un acord de extrădare cu Malaezia, de care să beneficieze şi Ionuţ,

Ionuţ a fost condamnat la moarte pe fond, iar procesul este acum în apel ce se va judeca în luna februarie. Avocaţii cer într+o primă fază comutarea pedepsei de la condamnare la moarte, la închisoare pe viaţă.

×
Subiecte în articol: Ionuţ Gologan condamnat la moarte
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close