Antena 3 CNN Externe Stare de urgenţă în Colorado. Ploile torenţiale şi inundaţiile fac ravagii. Cel puţin trei oameni au murit

Stare de urgenţă în Colorado. Ploile torenţiale şi inundaţiile fac ravagii. Cel puţin trei oameni au murit

Stare de urgenţă în Colorado. Ploile torenţiale şi inundaţiile fac ravagii. Cel puţin trei oameni au murit
Sursa foto: Foto: news.yahoo.com
de M.Z.    |    13 Sep 2013   •   07:53

Ploile torenţiale şi inundaţiile fac ravagii în statul american Colorado. Autorităţile au decretat starea de urgenţă şi vorbesc de un dezastru de o amploare fără precedent. 

 
Cel puţin trei oameni au murit şi câteva orăşele sunt total izolate, după o ploaie neobişnuit de abundentă pentru această perioadă a anului. 
 
Mai multe diguri au cedat, ceea ce a amplificat dezastrul. 
 
În statul american Colorado, potopul a început luni seara şi a continuat, fără încetare, până miercuri.
 
Străzile s-au prefăcut în râuri, astfel că, pe unele dintre principalele artere, apa se revarsă foarte repede peste carosabil.
 
Mai mulţi automobilişti au rămas prizonieri în maşinile înconjurate de ape. 
 
Situaţia era şi mai gravă pe drumurile de ţară. Trei maşini s-au răsturnat într-un râu, după ce podul pe care se aflau a fost luat de ape. Din fericire, toţi şoferii au scăpat cu viaţă. 
 
Mii de oameni au fost evacuaţi din calea apelor. Printre ei s-au numărat sute de studenţi ai Universităţii din Boulder, al cărei campus a fost complet inundat. 
 
Fermierii de la periferia oraşului au încercat să-şi salveze păsările sau animalele, dar mulţi au fost mulţumiţi că au rămas în viaţă. 
 
Salvatorii se tem că numărul victimelor va creşte după ce vor ajunge în localităţile pe care apele le-au izolat total de restul lumii. 
 

×
Subiecte în articol: Colorado inundatii
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close