Antena 3 CNN Externe Un tată și-a injectat copiii cu heroină ”ca să-i ajute să doarmă”, în Marea Britanie

Un tată și-a injectat copiii cu heroină ”ca să-i ajute să doarmă”, în Marea Britanie

Doi copii cu vârste de 1 și respectiv 2 ani au fost injectați de tatăl lor cu heroină pentru a-i ajuta să doarmă. Ei au fost luați în grija statului.

Un tată și-a injectat copiii cu heroină ”ca să-i ajute să doarmă”, în Marea Britanie
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    04 Noi 2021   •   08:35

Copiii, în vârstă de unu și doi ani, locuiau în Lancashire împreună cu părinții și frații lor mai mari, când poliția a fost alertată. Ei au fost luați de către stat după ce au fost testați pozitiv la opiacee.

Poliția a constatat că cei mici, și frații lor mai mari au fost neglijați în mod repetat.

Un raport publicat de Children's Safeguarding Assurance Partnership subliniază modul în care familia a fost vizitată de către serviciile sociale începând cu anul 2006.

Abuzul domestic, sănătatea mintală precară a părinților, consumul de alcool și substanțe interzise sunt factorii care au atras în mod repetat atenția autorităților.

În noiembrie 2019, s-a presupus că tatăl le-a injectat heroină celor mai mici copii „pentru a-i adormi”.

Deși nu a existat nicio dovadă a unei injectări în timpul examinării medicale, au fost observate vânătăi la coapse când unul dintre copii a mers la creșă trei zile mai târziu.

Amanda Clarke, un consilier independent care a scris raportul, a declarat că „examinarea copiilor și a familiei lor a evidențiat că au fost neglijați în mod repetat. Copiii erau ”speriați și confuzi”, potrivit BBC.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie heroina copii
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close