Antena 3 CNN Externe Vestea tulburătoare care elucidează MISTERUL zborului MH17. "RUSIA nu are nicio VINĂ. Ei au mâinile pătate de sânge nevinovat"

Vestea tulburătoare care elucidează MISTERUL zborului MH17. "RUSIA nu are nicio VINĂ. Ei au mâinile pătate de sânge nevinovat"

Vestea tulburătoare care elucidează MISTERUL zborului MH17. "RUSIA nu are nicio VINĂ. Ei au mâinile pătate de sânge nevinovat"
de O.P.    |    25 Dec 2014   •   13:03

Potrivit unui angajat al bazei aeriene de la Dniepropetrovsk, trei avioane de vânătoare ucrainene au efectuat misiuni în regiunea Doneţk în ziua incidentului.

Aeronava Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines care s-a prăbuşit în iulie 2014 în estul Ucrainei probabil a fost doborâtă de un avion de vânătoare ucrainean de tip SU-25, acuză surse citate de tabloidul rus Komsomolskaia Pravda, relatează RIA Novosti.

Două dintre aceste aparate de vânătoare au fost doborâte de insurgenţi, iar al treilea, echipat cu rachete, a revenit la bază fără muniţie.

Pilotul avionului era "foarte înspăimântat", a declarat sursa citată. "Probabil că lansase rachetele spre avionul Boeing de teamă sau din răzbunare. Poate s-a gândit o secundă că era avion de vânătoare", adaugă angajatul bazei aeriene.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit pe 17 iulie în regiunea ucraineană Doneţk. Toate cele 288 de persoane aflate la bord au murit.

Ucraina şi Rusia se acuză reciproc de doborârea avionului de pasageri.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close