Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin batjocorește lipsa de masculinitate a liderilor G7: ”Ar fi dezgustător să-l vezi pe Boris Johnson fără cămașă”

Vladimir Putin batjocorește lipsa de masculinitate a liderilor G7: ”Ar fi dezgustător să-l vezi pe Boris Johnson fără cămașă”

Vladimir Putin a răspuns liderilor occidentali care au râs de  isprăvile sale sportive, spunând că ar fi ”dezgustător” dacă britanicul Boris Johnson ar încerca să-i imite aparițiile topless în fața camerelor.

Vladimir Putin batjocorește lipsa de masculinitate a liderilor G7: ”Ar fi dezgustător să-l vezi pe Boris Johnson fără cămașă”
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    30 Iun 2022   •   16:37

Vorbind în timpul unei vizite în Turkmenistan, președintele rus a pomenit lipsa de masculinitate a lidferilor G7, când a fost întrebat despre liderii occidentali care glumesc despre el la summitul G7.

În timp ce s-au așezat pentru discuții pe fondul tensiunilor legate de invazia brutală a Ucrainei de către Moscova, Johnson a glumit că liderii G7 ar putea să se dezbrace pentru a „a arăta că suntem mai duri decât Putin”.

”Cu cămăși? Fără cămăși? Să ne dăm jos hainele?” a spus liderul britanic. „Toți trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”.

Premierul canadian, Justin Trudeau, a glumit că liderii occidentali ar trebui să imite imaginile cu torsul gol al liderului de la Kremlin, care a fost prezentat în media fără cămașă, în timp ce călărea.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns: „Oh, da. Călăria este cea mai bună”.

Putin, în vârstă de 69 de ani, a răspuns: „Nu știu exact cât au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie. Dar cred că, oricum ar fi, ar fi o priveliște dezgustătoare”

El a susținut că, spre deosebire de el, liderii occidentali au abuzat de alcool și nu au făcut sport pentru a se menține în formă.

Putin, care susține că este un fanatic al centurii negre și al fitness-ului, a spus: „Amintiți-vă pe Pușkin care a spus: Un om poate fi interesat doar de afaceri, dar totuși trebuie să aibă grijă de frumusețea unghiilor. Cu siguranță sunt de acord cu asta”.

El a remarcat că pentru a arăta bine „este necesar să încetezi cu abuzul de alcool și alte obiceiuri proaste, să faci exerciții fizice și să faci sport”.

Pe colegii [occidentali] pe care i-ați menționat, îi cunosc personal. Aceasta nu este cea mai bună perioadă din relațiile noastre, este de înțeles.

„Cu toate acestea, toți sunt lideri, așa că ar avea succes dacă ar dori. Dar trebuie să lucreze cu ei ”.

De asemenea, Rusia a răspuns astăzi la afirmația domnului Johnson că o femeie nu ar fi început războiul sângeros al lui Putin în Ucraina.

Liderul britanic susținuse că liderul de la Kremlin suferă de „masculinitate toxică”.

„Dacă Putin ar fi fost o femeie, ceea ce evident că nu este, dar dacă ar fi fost, chiar nu cred că s-ar fi îmbarcat într-un război nebun în felul în care a făcut-o”, a spus Johnson.

Invazia Ucrainei de către Putin este „un exemplu perfect de masculinitate toxică”, a spus el, cerând o educație mai bună pentru fetele din întreaga lume și „mai multe femei în poziții de putere”.

Dar Putin a respins comentariile lui Johnson ca fiind „incorecte”.

„Aș dori să subliniez evenimentele din istoria modernă când (fostul prim-ministru britanic) Margaret Thatcher a decis să lanseze o ofensivă împotriva Argentinei pentru controlul Insulelor Falkland” în 1982, a spus el.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a răspuns, de asemenea, comentariilor lui Johnson, spunând că „bătrânului (psihanalistul Sigmund) Freud i-ar fi plăcut să aibă un astfel de subiect pentru cercetarea sa”.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin G7 lideri masculinitate calarie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close