Antena 3 CNN High Tech Ce trebuie să faci dacă nu vrei ca cineva să știe că i-ai citit mesajele trimise pe WhatsApp. Cum ascunzi cele două bife albastre

Ce trebuie să faci dacă nu vrei ca cineva să știe că i-ai citit mesajele trimise pe WhatsApp. Cum ascunzi cele două bife albastre

Dacă ai în lista de conversații de pe WhatsApp persoane cărora vrei să le ascunzi faptul că ai văzut mesajul lor sau când ai fost ultima oară online, atunci afli din acest articol ce trebuie să faci.

Ce trebuie să faci dacă nu vrei ca cineva să știe că i-ai citit mesajele trimise pe WhatsApp. Cum ascunzi cele două bife albastre
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Fabian Sommer
de Gabriel Dano    |    06 Apr 2023   •   06:00

Dacă nu vrei ca expeditorul să știe că ai citit mesajul de la el, poți să dezactivezi confirmările de citire. Mai exact e necesar să parcurgi câțiva pași.

Din ecranul principal al WhatsApp dă click pe cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus, iar apoi selectează secțiunea Setări.

De aici, intră în secțiunea Cont și mai departe în opțiunea Confidențialitate. Caută apoi secțiunea Confirmări de citire, care este bifată implicit, iar dedesubt este scris un avertisment legat de ceea ce se va întâmpla dacă debifezi opțiunea. Dacă dorești să continui, atunci va trebui să debifezi această opțiune.

De acum înainte expeditorii nu vor mai putea vedea dacă ai primit sau dacă ai citit mesajele pe care ți le-au trimis. Dar, odată cu activarea acestei opțiuni nici tu nu vei mai primi confirmarea de citire.

Cum ascunzi cele două bife albastre. A doua metodă

O metodă mai simplă metodă, este activarea modului Avion, dar nu te va mulțumi pe deplin deoarece va trebui să renunți în acest fel și la conexiunea la internet de fiecare dată când vei dori să citești un mesaj fără ca expeditorul să știe.

Poți și să activezi modul Avion și, după ce nu mai ai conexiune la internet, să citești liniștit mesajele fără grijă că expeditorul va afla.

Ce trebuie să faci dacă nu vrei ca cineva să știe că i-ai citit mesajele trimise pe Whatsapp. A treia metodă

O altă variantă este widgetul WhatsApp disponibil odată cu instalarea aplicației în versiunea pentru Android. Din păcate, widgetul WhatsApp pentru sistemul de operare iOS îți afișează doar conversațiile recente și actualizări de stare.

Caută widgetul WhatsApp, selectează-l și plasează-l pe ecran unde dorești. Când vei un mesaj, acesta va fi afișat complet în interiorul widgetului și îl vei putea citi fără ca expeditorul să afle.

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close