Antena 3 CNN High Tech Canon anunţă două noi camere foto compacte - PowerShot A495 şi PowerShot A490 (FOTO)

Canon anunţă două noi camere foto compacte - PowerShot A495 şi PowerShot A490 (FOTO)

Canon anunţă două noi camere foto compacte - PowerShot A495 şi PowerShot A490 (FOTO)
08 Ian 2010   •   16:28

Canon a anunţat vineri lansarea noilor modele PowerShot A495 şi PowerShot A490 , două camere foto digitale compacte concepute pentru utilizarea de zi cu zi. Aparatele foto sunt disponibile în culorile argintiu (ambele modele), roşu şi albastru (doar PowerShot A495), şi dispun de un senzor de 10 megapixeli, lentile Canon cu zoom optic 3.3x, plus un display LCD ce măsoară 6.2cm (2.5?).

Printre funcţiile oferite de cele două camere se numără Smart Auto cu tehnologie Scene Detection, care recunoaşte în mod automat condiţiile de fotografiere şi aplică setările optime.

PowerShot A495 identifică automat până la 18 scene de fotografiere diferite, în timp ce PowerShot A490 poate detecta până la 13 scene, atât la lumina zilei cât şi în condiţii de luminozitate scăzută.



Tehnologia i-Contrast identifică scenele cu iluminare scăzută ? asigurându-se că zonele luminate sau întunecate vor fi capturate în detaliu ? iar modul Smart Flash Exposure ajustează în mod automat nivelurile de flash pentru a fi corespunzătoare atât subiectului cât şi condiţiilor de mediu. Mai precis în lumina zilei, Smart Flash Exposure va detecta şi elimina umbrele de pe faţa subiectului cauzate de lumina soarelui, acţionând automat flash-ul.

Opţiunea inteligentă numită FaceSelf-Timer, disponibilă pe modelul PowerShot A495, simplifică fotografiile de grup, camera declanşând fotografierea la două secunde după ce o nouă faţă este detectată în cadru.

PowerShot A495 integrează două noi moduri de scene: Poster Effect reduce numărul culorilor pentru obţinerea unei fotografii cu un aspect îmbătrânit; Modul Super Vivid adaugă imaginilor un nivel superior de saturaţie, pentru a oferi un efect îmbogăţit.



PowerShot A495 şi PowerShot A490 sunt capabile să realizeze o captură video cu sunet la rezoluţie VGA. Ambele modele deţin şi o funcţie de încărcare pe YouTube, inclusă în pachetul software de bază ? oferind capacitatea de a te loga şi încărca direct de pe camera foto pe internet, prin intermediul unui computer.

Noile modele PowerShot sunt compatibile cu cardurile de memorie SDHC şi SDXC ? SDXC oferă o capacitate de stocare de până la 2TB. Ambele modele sunt alimentate de bateri AA, oferind utilizatorilor flexibilitate în ceea ce priveşte autonomia de funcţionare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camera foto aparat foto
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close