Antena 3 CNN High Tech Canon anunţă LEGRIA HF21 - o cameră video HD şi PowerShot SX120 IS, un aparat foto compact

Canon anunţă LEGRIA HF21 - o cameră video HD şi PowerShot SX120 IS, un aparat foto compact

Canon anunţă LEGRIA HF21 - o cameră video HD şi PowerShot SX120 IS, un aparat foto compact
06 Noi 2009   •   18:12

Canon a anunţat LEGRIA HF21, o nouă cameră video HD, şi PowerShot SX120 IS ? o cameră foto compactă.

LEGRIA HF21 dispune de o memorie dual-flash şi oferă o memorie internă de 64GB, suficientă pentru a înregistra peste 24 ore de film. Capturează filme HD şi este dotată cu un senzor CMOS de 3.3MP. Printre funcţiilecamerei se numără Face Detection, Video Snap-shot, Dynamic OIS şi Low Light Shooting.

Dynamic Optical Image Stabilisation (OIS) reduce mişcarea camerei cu o eficienţă de 10 ori mai mare atunci când se foloseşte zoom-ul extins stabilizând filmările pentru a produce capturi video fluente ? foarte utilă pentru filmarea copiilor la joacă.

Enhanced Video Snapshot. Camera poate înregistra clipuri video de 4 secunde prin simpla apăsare a unui buton. Clipurile video pot fi transformate în filme şi li se pot adăuga coloane sonore direct din cameră.




Face Detection. LEGRIA HF21 poate detecta până la 35 de feţe într-un cadru şi poate controla toate setările tehnice pentru a asigura în mod automat claritatea feţelor din scena video. Există şi posibilitatea selectării uneia dintre feţe şi urmărirea ei în scenele aglomerate.

Low light shooting este un nou mod de filmare pe timp de noapte sau în situaţii în care lumina este insuficientă, destinat filmărilor la petreceri sau evenimente de noapte.

Disponibilă ca accesoriu separat, uşoară (845g) şi robustă, carcasa WP-V1 protejează modelele LEGRIA HF21, HF20 sau HF200 la adâncimi de până la 40m şi le protejează de lovituri şi picături de ploaie. Seria de camere video HF dispune şi de un nou mod de filmare subacvatic.




Canon PowerShot SX120 IS
Canon a anunţat şi lansarea noului model PowerShot SX120 IS - o cameră foto compactă dotată cu o lentilă de zoom optic 10X ce oferă rezoluţia de 10 MP, şi un puternic procesor Canon DIGIC 4, plus un nou mod Smart Auto. Camera poate înregistra şi filme la rezoluţie VGA cu sunet.

PowerShot SX120 IS, urmaşul modelului de succes - SX110 IS, are un nou design şi ecran LCD de 3.0 inch cu un unghi extins de vizualizare. Stabilizatorul de imagine Canon, ISO Auto, şi tehnologia Motion Detection lucrează împreună pentru a forma o soluţie Anti-Blur.




Procesorul DIGIC 4 îşi arată calităţile în condiţii de iluminare redusă, folosind i-Contrast ? o tehnologie ce previne apariţia petelor de lumină, reţinând în acelaşi timp detaliile umbrite.



PowerShot SX120 IS include modurile Smart auto şi Easy cu tehnologia Scene Detection. Prin analiza subiecţilor, a distanţei, luminozităţii şi a culorii din scenă, camera selectează automat una dintre cele 18 variabile ale scenei, optimizând setările ? permiţând astfel utilizatorilor să se concentreze pe realizarea fotografiilor, în timp ce camera se ocupă de detaliile tehnice.


Utilizatorii experimentaţi îşi pot alege setările prin intermediul modurilor suplimentare de fotografiere, cum ar fi Prioritate Diafragmă şi Prioritate Timp Expunere. De asemenea este disponibil şi un mod de control manual.


O opţiune interesantă este Face Select & Track. Ea permite utilizatorilor să selecteze o anumită faţă ca principal subiect al fotografiei. Acest subiect este apoi urmărit în timp ce se mişcă în cadru - determinând cu siguranţă dacă faţa acestuia este cea căutată. Modul este util la pentru fotografierea unor persoane importante aflate într-o scenă aglomerată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camera foto
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close