Antena 3 CNN High Tech Ce se întâmplă cu WhatsApp. Anunțul tocmai a fost făcut

Ce se întâmplă cu WhatsApp. Anunțul tocmai a fost făcut

Ce se întâmplă cu WhatsApp. Anunțul tocmai a fost făcut
Sursa foto: foto: pixabay.com
11 Mai 2016   •   08:27

Una dintre cele mai populare aplicații de chat pentru mobile, WhatsApp a ajuns pe PC și Mac sub forma unor aplicații dedicate, scrie playtech.ro.

Sunt șanse foarte mari să folosiți deja WhatsApp, atât voi cât și toți prietenii voștri. În cazul în care ați fi vrut să nu mai aruncați o privire către telefon dacă primeați un mesaj când erați la birou, de ceva timp apăruse WhatsApp Web. Cu toate acestea, de ceva timp au existat și zvonuri legate de lansarea unor aplicații standalone pentru PC și Mac, iar acelea se pare că tocmai s-au confirmat.

,,Astăzi anunțăm o aplicație desktop pentru ca voi să aveți un mod complet nou prin care să rămâneți în contact oricând și de oriunde – fie de pe telefon, fie de pe computer, acasă sau la birou. Precum WhatsApp Web, aplicația noastră desktop este o extensie a telefonului vostru: aplicația oglindește conversațiile și mesajele de pe dispozitivul mobil”, e mesajul celor de la  WhatsApp.

În cazul în care preferații aplicații dedicate pentru chat pe PC, în loc să petreceți timp într-un browser web, WhatsApp a anunțat lansarea aplicațiilor omonime pentru sistemele de operare Windows și Mac OS X prin intermediul unei postări pe blogul companiei. Din păcate, nu funcționează pe Windows 7 sau mai vechi și nici pe OS X 10.8 sau mai vechi.

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close