Antena 3 High Tech Cum va arată viitorul Samsung Galaxy 8. Detalii inedite

Cum va arată viitorul Samsung Galaxy 8. Detalii inedite

27 Oct 2016   •   16:39
 Cum va arată viitorul Samsung Galaxy 8. Detalii inedite

Chiar dacă avantajele obţinute pe această cale sunt neglijabile, tendinţa producătorilor smartphone de a lansa dispozitive echipate cu cât mai multă memorie RAM nu putea fi ignorată prea mult timp de către Samsung. Însă trecerea la ecrane cu rezoluţie 4K a fost până acum un experiment încercat cu timiditate de numai câţiva producători, beneficiile obţinute fiind contrabalansate cu dezavantaje greu de ignorat, scrie go4it.ro.

Autonomie redusă a bateriei, redare mai puţin fluidă a interfeţei Android - toate acestea au fost resimţite din plin de utilizatorii Sony Xperia Z5 Premium, primul smartphone echipat cu display 4K. Problemele au fost atât de mari pentru telefonul motorizat de chipsetul Snapdragon 810 încât producătorul a optat pentru afişarea interfeţei Android şi a aplicaţiilor la rezoluţie redusă, comutând la rezoluţia 4K nativă ecranului doar atunci când era accesată galeria foto pentru vizionarea colecţiei de poze.

×
Subiecte în articol: Samsung
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close