Antena 3 CNN High Tech Fujifilm Finepix S2500HD - o cameră foto cu zoom de 18X, care filmează HD (FOTO)

Fujifilm Finepix S2500HD - o cameră foto cu zoom de 18X, care filmează HD (FOTO)

Fujifilm Finepix S2500HD - o cameră foto cu zoom de 18X, care filmează HD (FOTO)
31 Ian 2010   •   17:13

O nouă cameră Fujifilm Finepix urmează să fie lansată. Este vorba despre S2500HD, un aparat foto ce dispune de un zoom optic impresionant de 18X şi înregistrează clipuri video HD, relatează www.letsgodigital.org.

Fuji FinePix S2500HD oferă compatibilitate cu televizoarele HDTV, atât pentru imagini statice cât şi pentru cele în mişcare. Captura video HD este realizată la rezoluţia 1280x720 pixels/720p. În afara zoom-ului optic de 18X, camera are un obiectiv versatil 28-504 mm (echivalentul unuia de 35mm), de la wide-angle la ultra telephoto. Display-ul măsoară 3 inch.



Fujifilm S2500HDare un mod de stabilizare dual (Dual Image Stabilisation), un senzor CCD cu sensibilitate ISO ridicată şi protecţie anti-blur. Combinaţia dintre aceste tehnologii reduce efectul de blur cauzat atât de mişcarea mâinii dar şi de cea a subiectului oferind imagini clare.



Camera oferă şi funcţia de Face Detection, care poate identifica până la 10 chipuri, ajustând apoi focusul şi expunerea pentru ca subiecţii să apară clar în fotografie indiferent de fundal. După ce fotografia este capturată, funcţia de îndepărtare a efectului de ochi roşii controlează fiecare dintre feţele detectate şi corectează aceste defecte automat. Nu se cunosc deocamdată date despre data de lansare a camerei foto sau despre preţul ei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camera foto aparat foto
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close