Antena 3 CNN High Tech Galaxy R, un viitor smartphone Samsung, apare într-un video pe net

Galaxy R, un viitor smartphone Samsung, apare într-un video pe net

Galaxy R, un viitor smartphone Samsung, apare într-un video pe net
Sursa foto: Foto: captura video
26 Iul 2011   •   08:05

Samsung Galaxy R este numele unui nou smartphone pe cale să-și facă apariția în lumea gadget-uri portabile. Conform informațiilor, deocamdată neoficiale, telefonul inteligent ar fi o versiune un pic mai ”slabă” a lui Samsung Galaxy S 2. Pentru mai multă credibilitate a zvonurilor care circulă prin presa de profil, acum există și un clip video ce prezintă în acțiune viitorul smartphone Samsung.

După cum se vede și în imagini, Galaxy R este fratele geamăn al lui Galaxy S 2, în privința design-ului, desigur. Partea tehnică este o altă poveste - spre exemplu ecranul fratelui mai mare (Super AMOLED Plus) măsoară 4,3 inch, care face o oarecare diferență față de Super LCD-ul de 4,2 inch al lui Galaxy R.

Din ce se știe până acum, telefonul este ”propulsat” de un procesor dual-core Tegra 2, la 1GHz și are o cameră de cinci megapixeli, care poate filma clipuri HD 720p. Sistemul de operare este același în cazul ambelor terminale: Android 2.3. Până va fi anunțat oficial, câteva imagini cu viitorul smartphone Samsung:


×
Subiecte în articol: Samsung telefon inteligent smartphone
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close