Antena 3 CNN High Tech HTC a prezentat cel mai nou smartphone, M9, precum şi un dispozitiv pentru realitatea virtuală

HTC a prezentat cel mai nou smartphone, M9, precum şi un dispozitiv pentru realitatea virtuală

HTC a prezentat cel mai nou smartphone, M9, precum şi un dispozitiv pentru realitatea virtuală
02 Mar 2015   •   17:39

HTC a prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona un trio de produse, care reprezintă un indiciu că producătorul intenţionează să meargă dincolo de smartphones, pentru a ţine pasul cu concurenţa.

Primul dintre produse, HTC One M9, nu aduce foarte multe noutăţi faţă de generaţia anterioară. A crescut cantitatea de metal folosită în construcţia telefonului, care vine acum cu o cameră foto "standard", de 20 de megapixeli.

Şi bateria este puţin mai mare, însă cele mai multe îmbunătăţiri sunt oferite pe partea de software. Interfaţa Sense 7 include noi modalităţi de customizare a ecranului, care poate afişa colecţii diferite de aplicaţii, în funcţie de locaţia utilizatorului.

Grip este o brăţară de fitness, ce poate oferi diverse notificări primite pe telefon, poate controla player-ul muzical al telefonului şi are capacităţi GPS.





Vive este primul pas pe care HTC îl face în lumea realităţii virtuale, un dispozitiv creat alături de Valve.

 



Dispozitivul vine cu două "balize" care detectează poziţia în cameră a utilizatorului, astfel încât acesta poate să se şi deplaseze, nu doar să mişte capul. Vive are şi o cameră care detectează obiectele din jur, pentru a nu te izbi de decor atunci când foloseşti casca.

×
Subiecte în articol: HTC
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close