Antena 3 CNN High Tech HTC anunţă Wildfire, un smartphone accesibil cu Android 2.1 (FOTO)

HTC anunţă Wildfire, un smartphone accesibil cu Android 2.1 (FOTO)

HTC anunţă Wildfire, un smartphone accesibil cu Android 2.1 (FOTO)
17 Mai 2010   •   16:57

HTC a prezentat oficial Wildfire, un nou smartphone care utilizează platforma Android 2.1. Telefonul înlocuieşte modelul HTC Tatoo, are un ecran mai mare şi mai performant. În plus, arată ca un mini HTC Desire şi vine cu Sense, o interfaţă pentru reţelele de socializare, cu o cameră de cinci megapixeli, cu auto focus şi flash LED, Wi-Fi şi GPS.

HTC Wildfire este promovat ca un telefon Android accesibil ca preţ, însă reprezintă un mare pas înainte faţă de Tatoo, notează Electricpig.co.uk.



Dispune de acelaşi procesor ca şi HTC Hero, de un ecran tactil de 3,2 inch, cu rezoluţia 320x240, mufă audio de 3,5 inch şi slot pentru card micro SD. HTC Wildfire oferă navigaţie gratuită prin satelit cu ajutorul Google Maps Navigation.



Wildfire dispune şi de o funcţie interesantă: în momentul apelării, HTC Caller ID afişează fotografia apelantului din profilul Facebook şi ultima actualizare a acestuia, dar aminteşte utilizatorului şi dacă se apropie ziua de naştere a respectivului contact. De asemenea, aplicaţia HTC Friend Stream centralizează conţinutul publicat pe reţele sociale precum Facebook, Twitter şi Flickr într-un singur flux de actualizări.

Telefonul va fi disponibil în România (în toate cele patru culori - negru, roşu, maro şi alb) începând cu luna iulie la un preţ de aproximativ 180 de Euro.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HTC smartphone telefon inteligent
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close