Antena 3 CNN High Tech HTC lansează Sensation XL un smartphone cu super-sunet de la Beats Audio

HTC lansează Sensation XL un smartphone cu super-sunet de la Beats Audio

HTC lansează Sensation XL un smartphone cu super-sunet de la Beats Audio
Sursa foto: Foto: HTC
07 Oct 2011   •   13:06

HTC Corporation a lansat astăzi HTC Sensation XL cu Beats Audio integrat, un smartphone rezultat în urma noului parteneriat dintre HTC şi Beats. Terminalul dispune de un ecran de 4,7 inch şi are o grosime de doar 9,9 milimetri. HTC Sensation XL are un sistem audio ieșit din comun, se laudă cei de la HTC, cu un reglaj audio unic realizat de Beats.

De asemenea, HTC Sensation XL include noile căşti extrem de ușoare urBeats, create exclusiv pentru se integra în profilul audio Beats de pe telefon. Microfonul integrat face ca apelurile în mod mâini libere să fie uşor de realizat, iar telecomanda cu cablu le permite utilizatorilor să pună pauză, să avanseze sau să revină şi să răspundă unui apel în timp ce ascultă o melodie.

Citește aici datele tehnice complete ale lui HTC Sensation XL

De asemenea, utilizatorii pot să trimită prietenilor prin SMS, e-mail sau prin intermediul profilului de Facebook recomandări muzicale și informaţii despre piese. Pentru a seta alerta audio potrivită unui ton de apel sau mesaj de la prieteni şi familie, se poate utiliza setarea de ajustare a sunetelor pentru editarea unei melodie şi adăugarea ei la profilului prietenilor.



Telefonul HTC Sensation XL integrează HTC Watch, aplicaţie şi serviciu care pune la dispoziţia utilizatorilor o întreagă colecție cu ultimele apariţii premium din zona filmelor şi a show-urilor TV. HTC Watch utilizează o tehnologie progresivă de download care face posibilă vizionarea videoclipurilor fără a aştepta să se termine descărcarea unui fişier foarte mare.

Telefonul HTC Sensation XL are o camera  foto de 8 megapixeli, cu un obiectiv f/2.2, de 28 mm superangular şi sensor BSI pentru a cuprinde cadre mai largi în fiecare imagine capturată şi pentru rezultate mai bune în condiţii slabe de iluminare.



HTC Sensation XL va fi disponibil în principalele piețe din zona EMEA și Asia începând cu luna noiembrie. De asemenea, în zona EMEA, HTC va oferi un pachet ediţie limitată care include ediţia specială a căştilor Beats Solo.


×
Subiecte în articol: smartphone telefon inteligent
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close