Antena 3 CNN High Tech IS12T, primul telefon cu SO Mango, anunțat de Fujitsu și Toshiba

IS12T, primul telefon cu SO Mango, anunțat de Fujitsu și Toshiba

IS12T, primul telefon cu SO Mango, anunțat de Fujitsu și Toshiba
Sursa foto: Foto: Slashgear.com
27 Iul 2011   •   14:13

Fujitsu și Toshiba au anunțat oficial IS12T, primul Windows Phone din lume care rulează noul sistem de operare Mango.

Handset-ul are o cameră foto de 13,2 megapixeli, spațiu de stocare intern de 32GB, GPS, WiFi și Bluetooth 2.1+EDR. În plus, telefonul este compatibil cu rețelele CDMA și GSM și e rezistent la apă și praf. Ecranul său WVGA măsoară 3,7 inch, iar procesorul este un Qualcomm MSM8655 SoC, la 1GHz.



Microsoft a anunţat, marţi, că următoarea versiune a sistemului de operare pentru Windows Phone, Mango, a fost livrat către producători, care pot începe testarea acestuia pe telefoanele lor. Acesta este ultimul pas înainte ca Mango să ajungă pe noile telefoane mobile sau să fie disponibil, sub formă de update, pentru telefoanele deja existente.

Mango aduce, pentru telefoanele care rulează sistemul de operare Windows, opţiunea de multi-tasking, o îmbunătăţire a Internet Explorer-ului incorporat şi este cel mai important update de software pentru platforma Windows Phone 7 după ce, în martie, a fost lansată o variantă interimară, care a adus funcţia de copy-paste şi încărcarea mai rapidă a aplicaţiilor.

Microsoft susţine că Mango nu este un sistem de operare separat, care să înlocuiască Windows Phone 7.



Fujitsu Toshiba Windows Phone IS12T va fi pus în vânzare din septembrie 2011, potrivit Slashgear.com, deocamdată doar în Japonia.

×
Subiecte în articol: telefon inteligent smartphone
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close