Antena 3 CNN High Tech Modificare mult așteptată pe WhatsApp: Mesajele trimise cu greșeli vor putea fi corectate după trimitere

Modificare mult așteptată pe WhatsApp: Mesajele trimise cu greșeli vor putea fi corectate după trimitere

Mesajele trimise cu greşeli pe WhatsApp vor putea fi corectate după trimitere, în cadrul unei viitoare versiuni a celei mai populare aplicaţii de chat din lume.

Modificare mult așteptată pe WhatsApp: Mesajele trimise cu greșeli vor putea fi corectate după trimitere
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    06 Iun 2022   •   12:42

Îm prezent, WhatsApp nu are o funcţie de editare, care să le permită utilizatorilor să modifice un mesaj trimis. În principiu, aceasta ar fi utilă pentru corectarea unui mesaj trimis cu greşeli, lucru care se întâmplă frecvent în cazul tastaturilor virtuale ale telefoanelor mobile, dar nu numai.

Din fericire, se pare că WhatsApp lucrează deja la o opţiune prin care pot fi editate mesajele deja trimise, conform descoperirilor făcute în codul versiunii beta a aplicaţiei pentru Android, potrivit news.ro.

Problema este, cel puţin în stadiul actual, că WhatsApp nu ţine o evidenţă a editărilor, cum fac alte aplicaţii, inclusiv Telegram. O evidenţă a modificărilor poate ajuta destinatarul să vadă ce modificări au fost făcute, pentru a şti dacă o modificare reprezintă doar o corectare sau schimbă complet sensul unei idei.

Este posibil, însă, ca până în momentul lansării, WhatsApp să adauge şi un istoric al modificărilor. Facebook, serviciu deţinut tot de Meta, are istoric de modificări, ceea ce înseamnă inginerii WhatsApp au și ei acces la această funcție și ar putea să o integrese, în viitor, în aplicația de mesagerie.

×
Subiecte în articol: modificare WhatsApp mesaje
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close