Antena 3 CNN High Tech Modificări importante la WhatsApp. Ce este funcţia multi-device

Modificări importante la WhatsApp. Ce este funcţia multi-device

WhatsApp anunță modificări importante utile utilizatorilor pentru a sincroniza conversațiile între diferitele dispozitive.

Modificări importante la WhatsApp. Ce este funcţia multi-device
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    14 Noi 2022   •   16:18

Mai exact, apare funcția multi-device la WhatsApp. În curând vor putea fi conectate până la 4 telefoane sau tablete cu același număr de telefon.

Luna trecută, după actualizarea  WhatsApp beta pentru Android, Wabetainfo anunța posibilitatea de a folosi același număr de telefon pe mai multe smartphone-uri și tablete, pentru a sincroniza conversațiile între diferitele dispozitive.

Acum, Wabetainfo a notat activarea așa-numitului "multi-device" în WhatsApp pentru Android.

Versiunea de probă este disponibilă doar pentru un număr mic de utilizatori acum, însă permite conectarea mai multor dispozitive.

"După ce vă conectați contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele lungi de stickere", conform Wabetainfo.

Până la 4 telefoane sau tablete vor putea fi conectate la același număr WhatsApp, păstrându-se în același timp securitatea end-to-end, care protejează conversațiile de ochii terților.

Nu se știe când va lansa Meta, gigantul american care controlează WhatsApp, actualizarea pentru toți abonații, deși versiunea beta pentru Android sugerează o disponibilitate nu foarte îndepărtată.

×
Subiecte în articol: WhatsApp modificari
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close