Antena 3 CNN High Tech Nokia X6 16GB, disponibil de luni în România (FOTO)

Nokia X6 16GB, disponibil de luni în România (FOTO)

Nokia X6 16GB, disponibil de luni în România (FOTO)
15 Mar 2010   •   16:48

Nokia România a anunţat luni că terminalul Nokia X6 16GB este disponibil în magazinele din România. Telefonul este capabil să redea până la 35 de ore de muzică.

Nokia X6 16 GB este capabil să stocheze 5.500 de melodii. Dispune de aplicaţia Playlist DJ, care permite utilizatorilor să îşi creeze liste de melodii pe telefon, în funcţie de dispoziţie şi de melodia preselectată, dar şi jocul preinstalat DJ Mix Tour.

Ecranul Nokia X6 dispune de bare de Contacte şi Media care aduc direct pe ecranul de start până la 20 din cei mai apropiaţi prieteni, dar şi comunitaţile virtuale din care face parte utilizatorul. Reţele sociale precum Facebook şi Twitter pot fi accesate printr-o singură atingere.

Nokia X6 este dotat cu o cameră de 5 megapixeli cu tehnologie optică de la Carl Zeiss, dar şi cu un ecran de 3.2 inch, de tip widescreen.

Începând de luni, Nokia X6 16GB este disponibil prin toate canalele de distribuţie oficiale ale companiei Nokia ? distribuitori independenţi şi operatori de telefonie mobilă, la un preţ de 450 EUR, fără taxe.



Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close