Antena 3 CNN High Tech Noua tabletă GALAXY Tab 10.1 cu interfaţă Honeycomb, anunţată oficial de Samsung şi NVIDIA

Noua tabletă GALAXY Tab 10.1 cu interfaţă Honeycomb, anunţată oficial de Samsung şi NVIDIA

Noua tabletă GALAXY Tab 10.1 cu interfaţă Honeycomb, anunţată oficial de Samsung şi NVIDIA
Sursa foto: Foto: androidcommunity.com
14 Feb 2011   •   17:59

NVIDIA şi Samsung Electronics anunţă Galaxy Tab 10.1, o tabletă cu ecran de 10.1" care dispune de procesorul NVIDIA Tegra 2 şi oferă o experienţă optimizată pentru sistemul de operare Android 3.0 (cunoscut şi sub numele Honeycomb). Parteneriatul a fost anunţat luni, în cadrul conferinţei Mobile World Congress, care desfăşoară în Barcelona, Spania.

 


Gama anterioară Galaxy de 7" a fost cea care a introdus pe piaţă tabletele cu sistem de operare Android, iar noile modele Galaxy Tab de 10.1" vor maximiza experienţa divertismentului în mişcare. Procesorul Tegra 2 dual-core, alături de unitatea de procesare grafică GeForce permite o navigare rapidă pe Internet, timpi de răspuns reduşi şi per ansamblu performanţe îmbunătăţite.

Modelul Galaxy Tab de 10.1" utilizează procesorul Tegra 2 pentru interfaţa Honeycomb, prima interfaţă optimizată pentru tablete şi dispozitivele care oferă un ecran de mari dimensiuni.



Noua tableta Samsung cu procesor Tegra 2 oferă posibilitatea de a utiliza mai multe aplicaţii în acelaşi timp, de a naviga pe Internet şi de a accesa pagini cu conţinut Flash, alături de jocuri şi filme în format HD.

“Primul model GALAXY Tab a marcat o generaţie de tablete cu sistem de operare Android” a declarat Hyungmoon Noh, Vicepreşedinte şi responsabil de Cercetarea şi Dezvoltare în cadrul Samsung. “Am colaborat cu NVIDIA pentru a maximiza experienţa divertismentului pentru tablete. Modelul Samsung Galaxy Tab 10.1" cu interfaţa Honeycomb şi procesor Tegra 2 oferă o experienţă multimedia completă, fără a compromite mobilitatea pentru care tabletele Samsung sunt recunoscute.”

“Tabletele Samsung cu procesorul Tegra 2 şi interfaţa Honeycomb reprezintă exemplul perfect pentru produsele dezvoltate de una din cele mai inovatoare companii la nivel mondial” a afirmat Michael Rayfield, General Manager în cadrul diviziei Mobile Business pentru NVIDIA.

Cele doua companii au anunţat că sunt angajate şi în dezvoltarea unui telefon cu platformă Android şi cu procesor dual-core.

×
Subiecte în articol: Samsung tableta parteneriat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close