Antena 3 CNN High Tech Polaroid Z340 - trecutul aterizează din nou în prezent

Polaroid Z340 - trecutul aterizează din nou în prezent

Polaroid Z340 - trecutul aterizează din nou în prezent
Sursa foto: Foto: Polaroid.com
11 Noi 2011   •   13:48

Camerele Polaroid au reprezentat pentru mulți, la un moment dat, ultimul răcnet în tehnologia fotografiei. Aveai imaginea instant, știai ”ce a ieșit”. Dar, odată cu apariția camerelor foto digitale, cele Polaroid au intrat într-un con de umbră, din care, iată, compania vrea să le scoată acum. E totuși frumos să poți ține în mână un carton cu imaginea tipărită pe loc. Unde mai pui că filmul este din nou ”la modă”, din ce în ce mai mulți fotografi profesioniști utilizându-l pentru a obține detalii unice.

Într-o mișcare, poate inteligentă, a companiei Polaroid, aceasta a anunțat noua cameră Z340, care utilizează tehnologia ZINK de printare fără cerneală. Are senzor de 14 megapixelli și poate printa până la 25 de fotografii 3x4” cu o singură încărcare a  acumulatorului încorporat.

Polaroid Z340 mai are un display LCD de 2,7 inch, slot de card SD și se laudă cu fotografii rezistente la apă sau opțiune de previzualizare și editare a imaginii înainte de tipărire.

Aceasta nu este prima încercare de acest fel, a celor de la Polaroid, scrie OhGizmo.com, a mai existat și Polaroid PoGo. Aspectul lui Z340 se apropie de cel al camerelor Polaroid mai vechi din această categorie. Polaroid Z340 costă aproximativ 300 de dolari.

×
Subiecte în articol: camera foto aparat foto
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close