Antena 3 CNN High Tech Samsung ar putea interzice iPhone 5, dă în judecată Apple cu o zi înainte de lansare

Samsung ar putea interzice iPhone 5, dă în judecată Apple cu o zi înainte de lansare

Samsung ar putea interzice iPhone 5, dă în judecată Apple cu o zi înainte de lansare
Sursa foto: Foto: techvide.com
de N.B.    |    11 Sep 2012   •   10:28

Războiul Apple-Samsung continuă. Cu doar o zi înainte de evenimentul Apple, anticipat a fi lansarea celei mai noi versiuni de iPhone, cel mai profitabil produs al companiei americane, Samsung anunță că va da în judecată compania concurentă pentru încălcarea brevetului conectivității „Long-term evolution” (LTE), tehnologie ce se presupune că va fi prezentă pe noua generație de iPhone, informează CNET.

Conform rapoartelor neoficiale, iPhone 5 va fi dotat cu a patra generație de tehnologie wireless (4G), mult mai rapidă decât ce există la momentul actual pe piață (3G). Problemele pentru Apple ar putea să apară din faptul că Samsung deține o serie de brevete pentru această tehnologie și a avertizat în trecut că va trece la acțiune în judecată în cazul în care Apple va lansa produse cu tehnologie LTE.

După ce surse din interior au sugerat că noul iPhone va avea tehnologie LTE, compania sud-coreeană a anunțat că a decis „acționarea imediată în justiție”, concetrându-se în principal pe piețele din Europa și Statele Unite.

Acțiunea Samsung vine după o declarație a unui judecător american, care a indicat că Apple ar putea să nu fie capabilă să îl convingă să invalideze o serie de brevete 4G LTE ale companiei HTC, ceea ce ar duce la interzicerea importului noului iPad.

×
Subiecte în articol: Samsung iphone 5
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close