Antena 3 CNN High Tech Samsung lansează ceasul inteligent. Dispozitivul va avea funcţii de telefonie mobilă, navigare pe internet şi email

Samsung lansează ceasul inteligent. Dispozitivul va avea funcţii de telefonie mobilă, navigare pe internet şi email

Samsung lansează ceasul inteligent. Dispozitivul va avea funcţii de telefonie mobilă, navigare pe internet şi email
Sursa foto: Foto:phandroid.com
16 Aug 2013   •   16:27

Compania Samsung va lansa la începutul lunii septembrie dispozitivul Galaxy Gear. Asemănător unui ceas de mână, aparatul va avea funcţii de telefonie mobilă, navigare pe internet şi email, relatea Bloomberg.

Lansarea Galaxy Gear va avea loc pe 4 septembrie, cu două zile înainte de deschiderea salonului de electronice IFA de la Berlin.

Potrivit surselor Bloomberg, ceasul inteligent va rula sistemul de operare Android al Google şi va intra la vânzare din acest an pentru a lua startul înaintea unui produs similar al rivalilor de la Apple.

Galaxy Gear nu va avea ecran flexibil la lansarea din septembrie, aşa cum era anticipat, dar Samsung continuă să lucreze pentru dezvoltarea tehnologiei, a spus una dintre surse.

La evenimentul de lansare a Galaxy Gear va fi introdus şi Galaxy Note 3, o combinaţie de smartphone şi tabletă.

În prezent, Samsung concurează cu alţi producători de electronice, inclusiv Sony, pentru a crea o piaţă a dispozitivelor purtabile, întrucât piaţa mondială a smartphone-urilor scumpe se apropie de saturaţie.

Primele companii care vor vinde astfel de ceasuri inteligente, cu capacitate de multitasking, ar putea menţine clienţii pe propria platformă, sporindu-şi vânzările de smartphone-uri, tablete şi televizoare.

Şi compania Apple dezvoltă un dispozitiv asemănător unui ceas de mână.

Samsung a devenit anul trecut cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, depăşind Apple.

×
Subiecte în articol: Samsung
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close