Antena 3 CNN High Tech Samsung NX100, o nouă cameră compactă fără sistemul mecanic cu oglindă

Samsung NX100, o nouă cameră compactă fără sistemul mecanic cu oglindă

Samsung NX100, o nouă cameră compactă fără sistemul mecanic cu oglindă
Sursa foto: itp.net
21 Noi 2010   •   18:14

Samsung Electronics a lansat NX100, o nouă cameră cu obiective interschimbabile, care  renunţă la sistemul mecanic cu oglindă şi care utilizează un senzor APS-C. Aparatele foto care folosesc acest senzor au nevoie de o suprafaţă mai mică pentru formarea imaginii decât camerele traditionale de 35 milimetri.

Camera are 14,6 megapixeli şi vine cu i-Function Lenses (lentile), funcţie care permite utilizatorului să controleze fotografia realizată, direct prin lentile. Camera vine cu o mulţime de alte lentile şi accesorii, în plus are Geo-tagging cu un modul opţional de GPS (GPS10).

Lentilele i-Function interacţionează direct cu corpul aparatului şi oferă setările potrivite în funcţie de lentilele utilizate. Utilizatorii pot jongla cu balansul de alb, expunerea sau ISO cu ajutorul butonului i-Function şi a inelului de comandă de pe obiectiv, potrivit www.itp.net. Camera va fi disponibilă, pentru început, cu un obiectiv compact 20-50mm, iar un pachet wide-angle 20mm va fi lansat un pic mai târziu. Două noi obiective specializate vor fi lansate în prima parte a lui 2011 – un macro de 60 mm şi un Super Zoom de 18-200mm.

×
Subiecte în articol: camera foto
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close