Antena 3 CNN High Tech O nouă schimbare la WhatsApp. Ce li se pregătește utilizatorilor

O nouă schimbare la WhatsApp. Ce li se pregătește utilizatorilor

WhatsApp a anunțat că va face schimbări majore în curând, iar utilizatorii aplicației vor avea parte de numeroase beneficii.

O nouă schimbare la WhatsApp. Ce li se pregătește utilizatorilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Silvia Preda    |    19 Ian 2023   •   12:00

Utilizatorii WhatsApp vor putea să adauge o persoană la "block" printr-o comandă ce va fi listată în partea de opțiune de chat din profilul fiecărui utilizator. Va exista şi opțiunea de a bloca mai multe persoane deodată. 

"Credem că această funcție va fi foarte utilă, mai ales dacă primiți multe mesaje de la persoane pe care nu le cunoașteți sau cu care nu doriți să vorbiți, astfel încât să le puteți bloca rapid deschizând opțiunile de chat", au anunțat reprezentanții de la WABetaInfo.

Aplicația va introduce și funcția de detectare a textului din imagini, iar conversațiile se pot muta în curând de pe un dispozitiv pe altul.

WhatsApp va facilita utilizatorii de telefoane cu Android să mute toate conversațiile de pe un dispozitiv pe altul. Nu este clar, însă, când vor avea loc modificările.

Citeşte şi: Nouă actualizare WhatsApp | Utilizatorii vor putea trimite mesaje chiar și cu internetul oprit

Redirecționați conținut media cu o legendă

În prezent, atunci când utilizatorii transmit o imagine sau un videoclip pe WhatsApp către familie sau prieteni, acest lucru se face fără o legendă.

În cadrul unei noi funcții, utilizatorii ar putea avea posibilitatea de a păstra legenda originală a oricărui mesaj pe care îl transmit sau de a o elimina.

WhatsApp lucrează şi la un mod cameră care le va permite utilizatorilor să treacă mai ușor de la modul cameră la cel video.

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close