Antena 3 CNN High Tech Sony Ericsson Vivaz - Megapixelii nu mai sunt la modă, acum se poartă HD (FOTO)

Sony Ericsson Vivaz - Megapixelii nu mai sunt la modă, acum se poartă HD (FOTO)

Sony Ericsson Vivaz -  Megapixelii nu mai sunt la modă, acum se poartă HD (FOTO)
21 Ian 2010   •   16:37

Camerele foto cu ?zeci? de megapixeli, montate pe telefoanele mobile, sunt deja desuete. Sony Ericsson ridică standardul în domeniu şi anunţă un nou mobil media cu touchscreen. Vivaz, aşa cum se numeşte, funcţionează cu ajutorul sistemului Symbian S60, ediţia 5, cu o mulţime de aplicaţii cu care, probabil că, viitorii utilizatori nici nu vor şti ce să facă. Dar cea mai interesantă funcţie oferită de noul smartphone, de unde şi această introducere, este reprezentată de faptul că mobilul filmează high definition (720p), doar e la modă nu?

Camera are 8 megapixeli, display-ul măsoară 3,2 inch (360x640 pixeli), iar Sony Ericsson spune că este ?nHD? sau ?nearly high definition?, denumire ce poate provoca zâmbete, dar este totuşi, un început, mai ales că rezoluţia este superioară unui iPhone, însă nu la fel de bună ca a Nexus One.



Filmele HD sunt stocate pe un card microSD, inclus, de 8GB. Printre aplicaţiile cu care vine telefonul se numără posibilitatea de accesare YouTube prin Wi-Fi, Facebook, Twitter, Google Maps, Microsoft Exchange ActiveSync, Office viewer, şi câteva jocuri 3D.

Este disponibil şi un sistem de navigaţie cu ceva bani în plus, însă. Conectivitatea include 3G/HSPA, micro USB, Bluetooth şi intrarea de 3.5mm pentru căşti, plus DLNA, ceea ce înseamnă că videoclipurile înregistrate pot fi vizionate direct pe un televizor compatibil.

Sony Ericsson Vivaz va fi disponibil în următoarele luni. Deocamdată nu au fost făcute publice amănunte despre preţul său.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: smartphone telefon inteligent
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close