Antena 3 CNN High Tech Sony lansează două noi camere foto în România: NEX-C3 şi α35

Sony lansează două noi camere foto în România: NEX-C3 şi α35

Sony lansează două noi camere foto în România: NEX-C3 şi α35
10 Aug 2011   •   11:20

Sony anunţă disponibilitatea în România a celor mai noi aparate foto dezvoltate de companie: camera foto compactă cu obiective interschimbabile NEX-C3 şi camera foto SLT, cu oglindă semitransparentă, α35. Conform unui comunicat remis Antena3.ro, aceste două modele vor fi disponibile începând cu luna august, respectiv septembrie 2011.

Camera NEX-C3 reprezintă o cameră de dimensiuni compacte, foarte uşoară, cu interfaţă intuitivă şi rezoluţie de 16,2 megapixeli, înregistrare video HD şi funcţie 3D Sweep Panorama. Calitatea imaginii, funcţiile şi uşurinţa utilizării noii camere NEX-C3 le depăşesc pe cele ale lui NEX-3.

Pentru utilizatorii nefamiliarizaţi cu limbajul de specialitate al fotografiei, noua cameră NEX-C3 plasează opţiunile de imagine într-un cadru uşor de utilizat, atât pentru imagini statice, cât şi pentru înregistrări video HD. Noua interfaţă intuitivă Photo Creativity înlocuieşte termeni tehnici precum ‘deschidere’, ‘valoarea expunerii’ şi ‘balans de alb’ cu termeni mai accesibili şi uşor de înţeles: ‘defocalizare fundal’, ‘luminozitate’ şi ‘culoare’. 

Modelul este disponibil în două variante de culoare, argintiu şi negru si în două pachete convenabile: NEX-C3 cu obiectiv 18-55mm, la preţul de 2.799 lei şi NEX-C3 cu obiectiv 18-55mm şi obiectiv 16mm, la preţul de 3.249 lei.

 


Modelul α35 beneficiază de un senzor CMOS Exmor™ APS HD de 16,2 megapixeli şi de tehnologia exclusivă Sony cu oglindă semitransparentă, precum şi de funcţia de filmare AVCHD.

De asemenea, în premieră pentru Sony, noua cameră foto dispune de un mod de fotografiere rapidă, ce amplifică imaginea de 1,4x. Cu o focalizare automată continuă a obiecteler statice sau în mişcare, tehnologia noului model este ideală pentru surprinderea scenelor sportive, a chipurilor copiilor sau a subiectelor îndepărtate, printr-o rafală de mare viteză. De asemeni, modul rapid de 5,5 cps oferă posibilitatea fotografierii continue la rezoluţie maximă, cu focalizare automată în permanenţă.

Modelul este disponibil în două variante de echipare: α35 cu obiectiv 18-55mm, la preţul de 3.099 lei şi α35, cu obiectiv 18-55mm şi obiectiv 55-200mm, la preţul de 3.999 lei.



×
Subiecte în articol: Sony România camera foto
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close