Antena 3 High Tech SUA. Casa cu pereţi de sticlă a unui faimos arhitect, scoasă la vânzare pentru cel puţin 35 milioane dolari (VIDEO)

SUA. Casa cu pereţi de sticlă a unui faimos arhitect, scoasă la vânzare pentru cel puţin 35 milioane dolari (VIDEO)

22 Aug 2010   •   16:34
SUA. Casa cu pereţi de sticlă a unui faimos arhitect, scoasă la vânzare pentru cel puţin 35 milioane dolari (VIDEO) Foto: Antena 3

Una dintre cele mai impresionante locuinţe este de vânzare în California. Arhitectul care a construit-o vrea să se mute şi aşteaptă acum oferte. Casa din sticlă se vinde pentru cel puţin 35 de milioane de dolari.

Casa de aproape 1300 de metri pătraţi are cinci dormitoare, o bucătărie cu cramă şi un garaj în care sunt expuse maşinile de colecţie ale arhitectului.

Poate cel mai spectaculos aspect al construcţiei sunt pereţii din sticlă. Steve Hermann, cel care şi-a pus ideea în practică, spune că, de obicei, este nevoit să facă locuinţe mici din cauza spaţiului restrâns pe care îl are la dispoziţie. Nu a fost cazul aici. Hermann plănuia să construiască o casă în care să îşi petreacă tot restul vieţii aşa că nu a făcut rabat de la calitate.

Şi-a început proiectul din Montecito, California, acum şase ani. Şi, de atunci, s-au schimbat multe. Iniţial, locuinţa a fost proiectată pentru un burlac dar, între timp, arhitectul vrea să se mute pentru că are acum o familie.

Caută să închirieze o locuinţă şi să vândă casa. Preţul pentru ea pleacă de la 35 de milioane de dolari.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close