Antena 3 CNN High Tech Trei noi telefoane de la Samsung: Omnia W, Galaxy S2 LTE și Galaxy S2 HD LTE

Trei noi telefoane de la Samsung: Omnia W, Galaxy S2 LTE și Galaxy S2 HD LTE

Trei noi telefoane de la Samsung: Omnia W, Galaxy S2 LTE și Galaxy S2 HD LTE
Sursa foto: Foto: Ubergizmo.com
26 Sep 2011   •   17:54

Luni a fost o zi plină pentru Samsung, care a anunțat trei noi telefoane inteligente: Omnia W,  Galaxy S2 LTE și Galaxy S2 HD LTE. Samsung Omnia W este un nou smartphone cu Windows Phone Mango, menit să înlocuiască modelul WP7 Omnia 7. Luna viitoare terminalul va fi lansat în Italia și apoi în restul Europei, potrivit Stuff.tv.

Omnia W dispune de un ecran Super AMOLED mai mic, de 3,7 inch, și a mai ”slăbit” un pic, acum cântărind 115 grame. Are un procesor single-core de 1.4 Ghz, plus noile facilități oferite de Windows Phone 7.5 (Mango).

Samsung Omnia W


Cele două telefoane inteligente din seria Galaxy S2 au conectivitate 4G. Samsung Galaxy S2 HD LTE dispune de un ecran HD Super AMOLED de 4,65 inch, cu rezoluția 1280x720px și o densitate a pixelilor de 316ppi, în timp ce fratele său, Galaxy S2 LTE, are un display Super AMOLED cu rezolutia de 800x400 pixeli, conform i4u.com. Ambele noi terminale din seria Galaxy au o grosime de 9,5 mm și folosesc un procesor dual core la 1,5 Ghz.

Samsung  Galaxy S2 HD LTE


Deocamdată aceste două telefoane inteligente au fost anunțate pentru piața din Coreea de Sud, deci nu se știe când vor ajunge în Europa.


×
Subiecte în articol: Samsung telefon inteligent smartphone
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close