Antena 3 CNN High Tech Mulți utilizatori WhatsApp cad în această capcană. Ce se întâmplă după ora 21:00

Mulți utilizatori WhatsApp cad în această capcană. Ce se întâmplă după ora 21:00

Potrivit unui expert, mulți dintre utilizatorii platformei WhatsApp ar cădea într-o capcană în ceea ce privește utilizarea aplicație după ora 21.00.

Mulți utilizatori WhatsApp cad în această capcană. Ce se întâmplă după ora 21:00
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Thiago Prudencio
de Gabriel Dano    |    08 Aug 2022   •   19:29

În aceste vremuri nu mai concepem să nu avem în slujba noastră tehnologia, cu toate avantajele pe care le aduce. Mulți dintre noi comunicăm prin intermediul mai multor aplicații sau rețele de socializare deoarece fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale.

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie la nivel mondial. Poți trimite și primi date – fișiere, mesaje text, video. Totuși, un expert relevă faptul că există o greșeală făcută de mulți dintre utilizatori. Poate că nu le-a consemnat nimeni nicăieri cu subiect și predicat, dar există niște reguli pe care le încalci în momentul în care trimiți sau primești mesaje.

Expert: Aceasta este capcana în care aproape toți utilizatorii o fac pe WhatsApp

Există persoane care consideră faptul că apelarea unui prieten după orele 21:00 poate fi considerată drept un gest neadecvat.

Liz Wyse, „etiquette expert” (o persoană care îi învață pe cei din jur cum să se comporte corect în anumite situații sociale sau profesionale) susține faptul că nu este recomandat să trimiți mesaje sau să apelezi o persoană după orele 21:00. Ar exista și o explicație, potrivit Cancan.

”Motivul principal este că persoanele își încep rutina de seară, dinainte de culcare. Poți deranja doar în condițiile în care ai un motiv bine întemeiat. Multor persoane le este greu să nu răspundă și să intre în dialog seara”, spune Liz.

”Chiar dacă îți pui telefonul pe silențios, tot vei auzi vibrațiile și vei fi deranjat de lumina ecranului”, mai spune ea, arată The Mirror.

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close