Antena 3 High Tech WhatsApp introduce funcția așteptată de toți utilizatorii

WhatsApp introduce funcția așteptată de toți utilizatorii

30 Oct 2017   •   09:54
WhatsApp introduce funcția așteptată de toți utilizatorii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Cei care au regretat după ce au trimis un mesaj pe WhatsApp au acum un motiv de bucurie: aplicația de mesagerie instant va permite în curând ștergerea unui mesaj trimis fără ca destinatarul să știe.

Printr-o actualizare, miliardele de utilizatori ai aplicației de mesagerie instant vor avea posibilitatea de a șterge un mesaj timp de 7 minute după expediere. Dacă destinatarul nu este foarte pe fază, va fi imposibil ca acesta să citească acest mesaj și nici nu va ști că i-a fost trimis, deoarece mesajul va fi șters și din notificări.

În luna aprilie, utilizatorii au observat deja că aplicația părea să testeze această caracteristică nouă, reamintește Numerama, și ar fi ajuns acum la versiunea ei finală. O singură constrângere: este necesar ca ambii utilizatori (expeditorul și destinatarul) să își actualizeze aplicația, în caz contrar cele două versiuni vor fi incompatibile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close