Antena 3 CNN High Tech WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS. Ce este modul Companion

WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS. Ce este modul Companion

După ce a fost introdusă pe dispozitivele Android, WhatsApp a lansat funcția Companion și pentru utilizatorii iOS.

WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS. Ce este modul Companion
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2023   •   18:17

În urmă cu o lună, WhatsApp a lansat modul Companion, însă pentru utilizatorii Android, fiind vorba despre o funcție care permitea conectarea a cinci telefoane la un singur cont.

Acum, funcția este disponibilă și pentru utilizatorii iOS, fiind o opțiune utilă pentru cei care conduc o afacere și au nevoie ca mai multe persoane să aibă acces la mesajele trimise pe un singur cont.

La fel ca pe Android, versiunea iOS a aplicației de mesagerie îți sincronizează istoricul și toate mesajele tale sunt livrate pe toate dispozitivele indicate.

De asemenea, compania asigură că toate conversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.  

Citește și: Ce loc rușinos a ocupat România în UE la numărul tinerilor cu studii universitare

”Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR. 

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, au transmis reprezentanții WhatsApp, potrivit ziare.com.

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close