Antena 3 CNN High Tech Schimbări importante la WhatsApp! Funcții noi pentru utilizatori

Schimbări importante la WhatsApp! Funcții noi pentru utilizatori

WhatsApp aduce un val de inovații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Schimbări importante la WhatsApp! Funcții noi pentru utilizatori
Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    24 Mai 2024   •   10:00

Printre cele mai recente funcții se numără previzualizarea mesajelor fixate în partea superioară. O actualizare prezentă în versiunea beta 2.24.11.12 a aplicației permite utilizatorilor să vizualizeze o miniatură a fișierului media atașat la mesajul fixat. Practic, se pot vizualiza mesajele fixate fără a fi nevoie de deschiderea conversației. Anterior, era nevoie de selectarea manuală a mesajul fixat pentru a vedea conținutul acestuia. 

WhatsApp a anunțat și alte funcții noi care generează un mare interes în cadrul comunității, potrivit tecnoandroid.it, citat de mediafax.ro.

Printre acestea se numără posibilitatea de a crea evenimente direct în cadrul grupurilor. Inițial, posibilitatea fusese rezervată celor care aparțin unei comunități. Această actualizare este însoțită, de asemenea, de introducerea răspunsurilor la anunțurile de grup. 

Alte caracteristici testate în versiunea beta includ posibilitatea de a reacționa rapid la conținutul conversațiilor prin intermediul emoji. 

Pe lângă inovațiile menționate, WhatsApp a dezvăluit că lucrează la alte opțiuni pentru utilizatori care ar putea fi introduse în viitor. Printre acestea se numără gestionarea canalelor direct de pe dispozitivele conectate și stickere animate noi, menite să îmbogățească și mai mult conversațiile.

Actualizările sunt valabile, în acest moment, doar pentru telefoanele Android.

×
Subiecte în articol: WhatsApp Android
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close