Antena 3 CNN Horoscop Secretele Horoscopului Spaniol, cu Mihai Voropchievici. Cine sunt ambițioșii și cine seducătorii zodiacului

Secretele Horoscopului Spaniol, cu Mihai Voropchievici. Cine sunt ambițioșii și cine seducătorii zodiacului

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la Antena 3, secretele horoscopului spaniol şi cum putem să aflăm ce zodie suntem fiecare.

Secretele Horoscopului Spaniol, cu Mihai Voropchievici. Cine sunt ambițioșii și cine seducătorii zodiacului
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   19:32

"Horoscopul spaniol se bazează pe data zilei de naştere, indiferent de lună şi an, acestea nu contează", a explicat numerologul Mihai Voropchievici sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Iată, mai jos, în funcţie de data de naştere cum puteţi afla ce zodie sunteţi în horoscopul spaniol.

Cei născuţi pe 1, 10, 19, 28 - zodia Teoreadorului: sunt ambiţioşi, lideri, ştiu ce vor în viaţă, iau taurul de coarne, sunt oameni de acţiune care ştiu să-şi impună punctul de vedere. Trăiesc relaţiile amoroase cu intensitate.

Cei născuţi pe 2, 11, 20, 29 - zodia Flamenco: duce la senzualitate, pasiune, patos, au momente de lascivitate. 2 e o fire care nu are curaj, mai timid. Cât sunt ele de timide, sunt cam greu de cucerit. Sunt persoane născute dintre cei aleşi.

Cei născuţi pe 3, 12, 21, 30 - zodia Maurului: sunt persoane care se află în continuă căutare de adrenalină, căutători de cursă lungă, caută senzaţii tari, sunt nişte cuceritori. Se plictisesc repede de o activitate, încep 2-3-4 lucruri fără să finalizeze, le place să fie înconjuraţi de mulţi oameni.

Cei născuţi pe 4, 13, 22, 31 - zodia Morii de vânt: sunt caracterizaţi de nonconformism, atitudine pozitivă, sunt oameni mai speciali, plini de paradoxuri, au o autocritică foarte accentuată. Din această cauză, conduce la toleranţă mai mare asupra celor din jur, cum spun unii că e fraier de bun ce e.

Cei născuţi pe 5, 14, 23 - zodia Cidului: fac parte din categoria celor foarte sentimentali, împărtăşesc trăirile sentimentale cu cei din jur, sunt explozivi, rapizi şi dornici de căutare. Când sunt nervoşi, nu ştii cât de repede îşi exteriorizează gândurile şi pot să fie agresivi.

Cei născuţi pe 6, 15, 24 - zodia Garoafei roşii: persoane foarte sensibile, fragile, dacă nu te porţi frumos cu ele, se vede. Sar în ajutor celor din jur care au nevoie şi au plus de afectivitate. Se implică des în campanii umanitare, au iniţiative, dau dovadă de altruism.

Cei născuţi pe 7,16, 25 - zodia Taur: chiar dacă îi asemănăm cu această zodie de la noi, ei se ataşează greu de o anumită persoană, dar atunci când se produce, greu de dezlipsesc. Sunt introvertiţi, analizează bine, dau dovadă de intuiţie fantastică. E adevăratul prieten, nu te lasă orice ar fi.

Cei născuţi pe 8, 17, 26 - zodia Mina Iobata: persoane foarte spirituale, de un realism fantastic, agresivi în dragoste, oameni de acţiune care ştiu ce vor, buni în afaceri, cu şanse mari de reuşită, simt banul. Ei sunt şi oamenii extremelor.

Cei născuţi pe 9, 18, 27 - zodia Sangriei: ei iubesc, se lasă iubiţi, le plac călătoriile şi aventura, sunt deschişi la minte, acaparează informaţia şi o reţin, sunt ageri la minte.
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close