Antena 3 CNN Horoscop Luna plină în Leu, 25 ianuarie 2024 | Ce e bine să faci în această perioadă

Luna plină în Leu, 25 ianuarie 2024 | Ce e bine să faci în această perioadă

Luna plină în Leu aduce o serie de schimbări în viața noastră. Nativii născuți în zodia Leu, Taur, Vărsător și Scorpion resimt cel mai intens energia puternică din această perioadă.

Luna plină în Leu, 25 ianuarie 2024 | Ce e bine să faci în această perioadă
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2024   •   17:00

Luna plină din Leu are loc pe 25 ianuarie 2024 și este însoțită de o serie de schimbări, dar și de superstiții. 

Prima Lună plină din acest an este și una dintre cele mai generoase din acest an. Ea va ajunge pe gradul 5 din zodia Leului și este influențată de energie creativă, încredere, mândrie și putere interioară.

În viața unor nativi vor avea loc schimbări mari, însă astrologii prevăd doar lucruri de bun augur.

Superstiții legate de Luna Plină. Ce e bine să faci în această perioadă

Nopțile cu lună plină sunt încărcate cu energii deosebite. De-a lungul timpului,  specialiștii au demonstrat că în perioada când e lună plină există anumite schimbări în ceea ce privește fenomenele naturii, fie că este vorba de cutremure sau alte catastrofe.

În această perioadă suntem sfătuiți să luăm parte la diferite activități de relaxare, plimbări în aer liber și sport. De asemenea, persoanele care suferă de insomnii în perioada asta ar putea scăpa de această problemă, datorită energiilor pozitive din jur, care ne influențează pe fiecare în parte. 

Ceaiurile de plante, băile relaxante și evitarea ecranelor digitale înainte de somn au puterea să regleze somnul.

Tot în această perioadă, pentru persoanele care întâmpină probleme financiare, perioada cu lună plină este un bun prilej de a pune la cale planuri de dezvoltare. 

Se spune că, de fiecare dată când este Lună plină, lumina acesteia ne ajută să vedem mai clar anumite aspecte tulburi din viața noastră, soluții și resurse mai bune, situații care pot fi îmbunătățite.

Tot în această perioadă puțin mai liniștită este bine să ne recompensăm. Faptul că ai reușit să duci la bun sfârșit un task la locul de muncă, ai încheiat un contract sau fie că ai rușit să depășești anumite situații dificile, toate acestea ar trebui recompensate, notează Diva Hair. 

×
Subiecte în articol: luna plina superstitii
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close