Antena 3 CNN Life Cadouri de Crăciun pentru doamne și domnișoare. Reduceri la parfumuri și cosmetice

Cadouri de Crăciun pentru doamne și domnișoare. Reduceri la parfumuri și cosmetice

Cadouri de Crăciun pentru doamne și domnișoare. Reduceri la parfumuri și cosmetice
19 Dec 2016   •   09:01

Unul dintre cele mai importante magazine online are reduceri importante astăzi la mai multe categorii de cosmetice și parfumuri. Întreaga ofertă Elefant.ro o găsiți AICI. Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri:

Reducere 71%. IDC INSTITUTE. Trusa farduri de ochi Magic Studio, 12 culori, maro. Oferta la cosmetice de la Elefant.ro o găsiți AICI

Reducere 37%. RIMMEL. Mascara Scandal Eyes Volume Flash, Extreme Black, 12 ml. Mai multe oferte la cosmetice găsiți AICI

Reducere 61%. NATURAL WORLD. Balsam cu Argan din Maroc, 500 ml. Balsamul pentru par cu ulei de argan reda stralucirea si supletea firului de par. Formula imbogatita cu andioxidanti si vitamina E, protejeaza si hidrateaza intens. Întreaga ofertă la produse pentru îngrijirea părului o găsiți AICI. 

Reducere 26%. L OREAL PARIS. Sampon Absolut Repair Lipidium pentru par foarte deteriorat, 250 ml. Samponul Absolut Repair Lipidium restructureaza instantaneu parul foarte deteriorat. Repara si fortifica parul foarte deteriorat. Acesta este restructurat instantaneu si transformat din interior. Întreaga ofertă la produse pentru îngrijirea părului o găsiți AICI.  

Reducere 65%. IDC INSTITUTE. Set Scented Bath cu aroma de Vanilie si nuca de Cocos. Oferta e AICI. 

Reducere 52%. IDC INSTITUTE. Set Bunch of Flowers cu aroma de Lavanda si Orhidee. Întreaga ofertă o găsiți AICI. 

Reducere 64%. IDC INSTITUTE. Set Scented Bath cu Trandafir si Iasomie. Mai multe oferte găsiți AICI.  

Reducere 68%. CHOPARD. Apa de parfum Chopard Wish, 75 ml, pentru femei. Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios. Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare. Întreaga ofertă la parfumuri o găsiți AICI.  

Reducere 59%. CALVIN KLEIN. Apa de parfum Euphoria, 100 ml, pentru femei. Exoticul Euphoria este un parfum floral-fructat, cu o aroma imbatatoare, orientala, plina de fructe exotice, flori de orhidee neagra, violete, avand o semnatura cremoasa. Întreaga ofertă e AICI.

 

×
Subiecte în articol: cosmetice
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close