Antena 3 Life Culinar Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

de S.T.    |    16 Oct 2018   •   14:41
Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret
Sursa foto: Pixabay

REȚETĂ CIORBĂ DE PUI. Bogată în legume, ușor de preparat, dreasă cu ou, este ciorba ideală de făcut în timpul săptămânii.

Ciorba de pui. Ingrediente: 1 kg carne de pui, 1 morcov, 1 ceapă, 1 pătrunjel rădăcina, 1 felie țelină rădăcina (cca 50 gr), 1/2 ardei gras roșu, 150 ml bulion, 1 roșie bine coaptă decojită (poate fi din conservă), 1 ou, 3 fire leuștean, 3 linguri suc de lămâie (sau borș; pentru acrit), puțin ulei, sare.

Secretul gospodinelor din Oltenia? Oul se toarnă în ciorbă în fir subțire, că să se facă zdrențe. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close