Antena 3 CNN Life Delia răspunde fanilor, după valul de critici primite pentru semnarea petiției artiștilor: "NU ESTE DESPRE MINE"!

Delia răspunde fanilor, după valul de critici primite pentru semnarea petiției artiștilor: "NU ESTE DESPRE MINE"!

Cântăreața Delia a reacționat la controversele iscate în urma semnării scrisorii prin care sute de artiști au cerut ajutoare de la stat, în contextul pandemiei. Aceasta a explicat că scrisoarea nu este despre ea, ci despre toată industria muzicală, inclusiv oamenii din spatele scenei, personalul tehnic și că nu va rămâne indiferentă deși nu are probleme cu banii.

Delia răspunde fanilor, după valul de critici primite pentru semnarea petiției artiștilor: "NU ESTE DESPRE MINE"!
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    26 Noi 2020   •   23:51

Artista a fost aspru criticată de fani pentru că a semnat petiția, pentru că are cu ce să se întrețină și nu ar trebui să ceară bani de la stat. Delia a explicat că a recurs la acest gest pentru oamenii din spatele scenei și că va susține în continuare industria și pe cei afectați de efectele pandemiei COVID-19.

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti, tehnicieni, despre oamenii nevazuti din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! Nu o sa raman indiferenta doar pentru ca nu sunt la limita de jos a existentei. E absolut NORMAL sa sustin o asemenea petitie pentru industria din care fac parte. Voi face asta in continuare. Impreuna vom putea depasi aceasta perioada.”, a scris Delia pe Facebook.

NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti,...

Posted by Delia on Wednesday, 25 November 2020

Peste 100 de trupe şi cântăreţi au cerut sprijinul guvernului pentru a supravieţui crizei generate de pandemie

Artiștii i-au trimis premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisă în care cer să fie incluşi în schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural puternic afectat de pandemie.

Printre semnatarii scrisorii emise luni se numără artişti precum Antonia, Carla’s Dreams, Cargo, Delia, Holograf, Horia Brenciu, Cristi Minculescu, Loredana, Ştefan Bănică

×
Subiecte în articol: Delia Petiția artiștilor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close