Antena 3 CNN Life Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck | Primele imagini de la ceremonia unde J.Lo a spus DA, într-o rochie de mireasă spectaculoasă

Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck | Primele imagini de la ceremonia unde J.Lo a spus DA, într-o rochie de mireasă spectaculoasă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut o intrare spectaculoasă, sâmbătă seara, la a doua lor ceremonie de nuntă. J Lo a purtat o rochie albă magnifică, cu o trenă lungă, de peste 6 metri, în timp ce ea și Ben au pășit spre altar.

Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck | Primele imagini de la ceremonia unde J.Lo a spus DA, într-o rochie de mireasă spectaculoasă
Sursa foto: TMZ
de Mia Lungu    |    21 Aug 2022   •   12:03

La o lună după ce s-au căsătorit în Las Vegas, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au sărbătorit dragostea și în fața prietenilor și a familiei. Cei doi au făcut nunta ieri, în Georgia, la una din proprietățile deținute de Ben, înconjurați de cei dragi, notează People.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din fotografiile realizate în timpul ceremoniei se vede că toţi invitaţii au fost îmbrăcaţi în alb, aşa cum le-a cerut anterior mireasa. La rândul ei J.Lo a purtat o rochie de mireasă de un alb imaculat creată de Ralph Lauren, în timp ce Ben Aflleck a purtat un sacou alb completat de papion şi pantaloni negri.

Pe drumul spre altar cei doi au fost însoţiţi de prietenii apropiaţi şi familie, inclusiv de copiii din căsătoriile anterioare. Printre celebrităţile care şi-au făcut apariţia la nuntă se numără George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger şi Jimmy Kimmel.

După ce au spus "Da", cei doi miri au fost protagoniştii unei şedinţe foto pe pontonul din apropierea vilei care a găzduit petrecerea de nuntă.

Meniul festiv a fost compus printre altele din cotlet de porc prăjit cu legume şi orez, precum şi preparate la grătar.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close