Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Transformarea uluitoare prin care a trecut acest bărbat. Cum a ajuns să arate în numai 12 săptămâni

Transformarea uluitoare prin care a trecut acest bărbat. Cum a ajuns să arate în numai 12 săptămâni

Transformarea uluitoare prin care a trecut acest bărbat. Cum a ajuns să arate în numai 12 săptămâni
05 Aug 2015   •   11:31

Un barbat din Londra, specialist in tehnologie, a impresionat întregul Regat cu povestea sa. În numai 12 săptămâni de bodybuilding a ajuns să aibă un fizic de invidiat.

Lloyd Stevens, in vârstă de 35 de ani, era supraponderal și nefericit cu slujba lui, scrie mirror.co.uk. Țintuit la un birou, ca specialist în tehnologie, nu și-a făcut până acum timp să se îngrijească și de aspectul său fizic. În urmă cu trei luni însă, a decis să iși schimbe total regimul alimentar și a început un program extrem de fitness. Astăzi arată ca un sportiv de performanță, a renunțat la jobul de birou și a devenit antrenor personal pentru vedete.



Lloyd a dezvăluit și câteva dintre secretele unui trup de invidiat. Spune că și genetica joacă un rol important, insă numai până la un anumit punct: "Dacă urmezi un program de sport și nutriție adecvat și ești dedicat și constant, poți obține rezultate grozave". Este și rețeta prin care îți poți mări masa musculară, spune barbatul.

Antrenorul a dezvăluit că își începe fiecare dimineață cu 30 de minute de cardio. Și în fiecare zi lucrează o grupă distinctă de mușchi. Dieta zilnică a bărbatului include ouă, somon afumat, orez, kiwi, avocado, legume verzi, cartofi dulci sau piept de pui.

×
Subiecte în articol: fitness sport alimentatie nutritie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close