Antena 3 CNN Politică Adrian Câciu, despre termoficarea din București: ”Nicușor Dan nu a depus nimic. Face ping-pong pe Facebook”

Adrian Câciu, despre termoficarea din București: ”Nicușor Dan nu a depus nimic. Face ping-pong pe Facebook”

Adrian Câciu, ministrul de Finanțe, a declarat că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, nu a depus nicio cerere pentru obținerea ajutorului de subvenționare în domeniul termoficării.

Adrian Câciu, despre termoficarea din București: ”Nicușor Dan nu a depus nimic. Face ping-pong pe Facebook”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    30 Noi 2021   •   21:49

”Aștept să depună orice hârtie, nu a depus nimic, nu m-a sunat... La oră de iarnă face meciuri de ping-pong pe Facebook.... E problema dânsului”, a declarat Adrian Câciu la România TV.

Sâmbătă, Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă s-au întlnit pentru a discuta despre ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei Capitalei, care ar acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea.

După întâlnire, primarul Capitalei a declarat că dorește să se întâlnească cu ministrul de Finanțe, pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei

”E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor”, a transmis Nicușor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Adrian Câciu Nicușor Dan termoficare
Parteneri
Ce conţine noua lege a pensiilor. Anunţul ministrului Marius Budăi
x close