Antena 3 CNN Politică Atac electoral cu focuri de armă şi pietre, asupra autocarului PSD care îl transporta pe Mircea Geoană

Atac electoral cu focuri de armă şi pietre, asupra autocarului PSD care îl transporta pe Mircea Geoană

Atac electoral cu focuri de armă şi pietre, asupra autocarului PSD care îl transporta pe Mircea Geoană
10 Noi 2008   •   13:55

După ce simpatizanţii PNL şi PNG s-au încăierat în stradă, acum autocarul de campanie al Partidului Social Democrat, care îl transporta pe liderul Mircea Geoană, a fost ţinta unui atac. Şoferul spune că asupra sa s-a tras cu o armă cu aer comprimat şi parbrizul maşinii a fost spart cu pietre. Poliţia se află la sediul PSD, unde discută cu şoferul autocarului de campanie şi verifică autovehiculul.
Incidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 18.30, în dreptul localităţii Otopeni, pe DN1. Microbuzul a fost urmărit de-a lungul întregii zile, pe parcursul unei deplasri electorale pe care membrii PSD au întreprins-o până în Prahova şi înapoi. Şoferul maşinii declarat că a fost un atac cu armă şi nu a oprit maşina, pentru că s-a temut că se va mai trage.
Potrivit pasagerilor din maşină, la un moment dat, parbrizul a fost lovit în zona şoferului. Liderul PSD a pus atunci incidentul pe seama unor copii care au aruncat cu pietre. Când a fost să schimbe parbrizul, şoferului i s-a spus că acesta nu e un simplu accident şi că are nevoie de o foaie specială de la politie. Mircea Geoană a cerut Poliţiei expertiza balistică în legătură cu incidentul în care a fost implicat autocarul de campanie.

Poliţia aflată la faţa locului analizează toate probele, ajutată de echipe de la criminalistică.

Mircea Geoana spunea că acesta este un act premeditat şi a făcut apel la toţi politicienii să ducă o campanie curată.

Foto: Antena3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD focuri de arma pietre
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close