Atac electoral cu focuri de armă şi pietre, asupra autocarului PSD care îl transporta pe Mircea Geoană

10 Noi 2008   •   13:55
Atac electoral cu focuri de armă şi pietre, asupra autocarului PSD care îl transporta pe Mircea Geoană

După ce simpatizanţii PNL şi PNG s-au încăierat în stradă, acum autocarul de campanie al Partidului Social Democrat, care îl transporta pe liderul Mircea Geoană, a fost ţinta unui atac. Şoferul spune că asupra sa s-a tras cu o armă cu aer comprimat şi parbrizul maşinii a fost spart cu pietre. Poliţia se află la sediul PSD, unde discută cu şoferul autocarului de campanie şi verifică autovehiculul.
Incidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 18.30, în dreptul localităţii Otopeni, pe DN1. Microbuzul a fost urmărit de-a lungul întregii zile, pe parcursul unei deplasri electorale pe care membrii PSD au întreprins-o până în Prahova şi înapoi. Şoferul maşinii declarat că a fost un atac cu armă şi nu a oprit maşina, pentru că s-a temut că se va mai trage.
Potrivit pasagerilor din maşină, la un moment dat, parbrizul a fost lovit în zona şoferului. Liderul PSD a pus atunci incidentul pe seama unor copii care au aruncat cu pietre. Când a fost să schimbe parbrizul, şoferului i s-a spus că acesta nu e un simplu accident şi că are nevoie de o foaie specială de la politie. Mircea Geoană a cerut Poliţiei expertiza balistică în legătură cu incidentul în care a fost implicat autocarul de campanie.

Poliţia aflată la faţa locului analizează toate probele, ajutată de echipe de la criminalistică.

Mircea Geoana spunea că acesta este un act premeditat şi a făcut apel la toţi politicienii să ducă o campanie curată.

Foto: Antena3
Antena3.ro

Parteneri
x close