Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după incendiul de la Institutul Matei Balş: "O guvernare criminală se spală iar pe mâini"

Marcel Ciolacu, după incendiul de la Institutul Matei Balş: "O guvernare criminală se spală iar pe mâini"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL, printr-o postare pe Facebook, că "se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi".

Marcel Ciolacu, după incendiul de la Institutul Matei Balş: "O guvernare criminală se spală iar pe mâini"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    29 Ian 2021   •   15:30

"O guvernare criminală se spală iar pe mâni de moartea unor pacienți!

Demisia ministrului Sănătății este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii își bat joc de țară!

Iohannis a trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătății, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele “structurale” și reforma…

Cîțu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunța iar tăieri de salarii și sporuri în Sănătate și sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate și i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe șefii de spitale că nu fac investiții în infrastructură!!!

Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu și toată liota de moraliști din USR-PLUS dau declarații de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere și ar gestiona chiar Sănătatea! “Pare că nu reușim să învățăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi câți români mai trebuie să moară până veți învăța, iresponsabililor?

Știu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi înghețe, la propriu și la figurat, ținându-i în frig în case și tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate!

Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii țării!!!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close